Visie

Om de missie blijvend te kunnen realiseren zorgt Anna voor Zorg voor een stabiele en betrouwbare zorgorganisatie voor West-Brabant (regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Halderberge) en de regio Hoekse Waard, Nissenwaard en Rotterdam-Zuid. De nadruk ligt op het verkrijgen en behouden van goede gezondheids- en welzijnszorg voor de inwoners binnen de genoemde regio’s, die voor Anna voor Zorg hebben gekozen. Anna voor Zorg biedt professionele, veilige zorg als partner in een krachtig zorgnetwerk.

Het beleid van Anna voor Zorg is er op gericht om voor een brede doelgroep de zorg toegankelijk te maken en te behouden. Iedereen die voor onze zorg- en dienstverlening in aanmerking komt, moet zo snel als mogelijk, adequaat de gewenste zorg- en dienstverlening kunnen krijgen. Althans de zorg moet gestart zijn binnen de door betrokken partijen gestelde termijn.

Anna voor Zorg zal alles in het werk stellen om wachttijden te voorkomen; het bevorderen van de zelfredzaamheid van de zorgvrager is namelijk van groot belang.