Vacatures in de zorg in Noord-Brabant


✔ Servicegerichte zorg


✔ Altijd op zoek naar personeel


✔ Brede en flexibele functies

Ben je op zoek naar vacatures in de zorg in Noord-Brabant? Bij ons staan wij altijd klaar om ons team van zorgprofessionals uit te breiden met nieuwe zorgvacatures. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteitszorg, iets waar we trots op zijn. Dit betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar gemotiveerd personeel voor onze zorgvacatures in verschillende plaatsen, waaronder Bosschenhoofd en Bergen op Zoom. Ontdek de diversiteit en de mogelijkheden van onze zorgvacatures en word onderdeel van een team dat echt verschil maakt.

Thuiszorg

Ben je op zoek naar vacatures in de zorg?

zorg

Diverse vacatures in de zorg

Dankzij een breed scala aan zorgvacatures bieden wij banen aan die aansluiten op uiteenlopende ervaringsniveaus. Of je nu aan het begin staat van je zorgcarrière of al ervaring hebt, wij hebben passende mogelijkheden, zoals:

Daarnaast bieden we kansen voor stagiair(e)s die een opleiding in de zorg volgen en uiteindelijk willen werken in de zorg. Bij ons krijg je de kans om waardevolle werkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van onze zorgvacatures.

Wat mag je van ons verwachten?

Als onderdeel van ons team kun je rekenen op een ondersteunende werkomgeving die gericht is op het verzorgen van diverse vormen van thuiszorg in de omgeving van Etten-Leur. Wij zorgen ervoor dat ons personeel beloond wordt met een salaris conform CAO-VVT, een reiskostenvergoeding en uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen. Jouw groei binnen de zorg staat bij ons centraal.

zorg

Solliciteer nu op onze zorgvacatures

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer nu op een van onze vacatures en kom ons team versterken! We verwelkomen je graag voor een gesprek om samen te bekijken hoe we jouw ambities binnen de zorgsector kunnen verwezenlijken. Neem contact met ons op en plan jouw gesprek in. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek!

Vul ons contactformulier in

Wij begrijpen dat zorg erg belangrijk is voor u, voor uw patiënt, of voor uw naasten. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Locatie West-Brabant
  • }8:00 - 17:00
  • Pastoor van Breugelstraat 106
  • 4744 AE Bosschenhoofd
  • 0165 –795234 (24 uur per dag 7 dagen per week)
  • info@annavoorzorg.nl
Locatie Spijkenisse
  • }8:00 - 17:00
  • Ruwaard van Puttenweg 500
  • 3201 GZ Spijkenisse
  • 010–8928902 (24 uur per dag 7 dagen per week)
  • info@annavoorzorg.nl